YKS Tercih Dönemi İle İlgili Tüm Sorular Sunumu

2022 YKS tercih döneminde öğretmen, öğrenci ve velilere A’dan Z’ye bilgi verecek sunumu sizlerle paylaşıyoruz. Dosyayı indirebilirsiniz. Çok basit, sade dille ve örneklerle anlattık. YKS 2022 Tercihleri ne zaman olur? Tercih yapıp gitmezsem ne olur? Ek yerleştirme nedir? Baraj puanların kalkması neleri etkiler? Hem başarı sıramla tercih yapıp hem de özel yetenek sınavlarına girebilir miyim? Terci listemi neye göre sıralayacağım? gibi kafanıza takılabilecek tüm soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

Öğrencilerinizle, öğretmen ve velilerle paylaşabilirsiniz. Ayrıca cevabını merak ettiğiniz soruları sunumun altına yazarsanız sizler için cevaplayacağız.

2022-YKS-Tercihleri-Ile-Ilgili-Tum-Sorular

 

 
Bu web sayfasında yer alan tüm içerikler Kariyer Takibi ekibi tarafından oluşturulmuştur. İzin alınmaksızın değiştirilemez, çoğaltılamaz, yayımlanamaz, dağıtılamaz, umuma iletilemez, başka bir lisana çevrilemez.

YKS Tercih Dönemi İle İlgili Tüm Sorular Sunumu” için 2 yorum

    • Zeynel Yanıtla

      Merhaba Seher, Kariyertakibi youtbube kanalında yaklaşık 35 video yayınlanacak. Çoğu da bu konularla ilgili, yayınladıklarımızı izleyerek konu ile ilgili fikir edinebilirsin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir